Σε Αργία και Αναστολή καθηκόντων ο Δήμαρχος Σερίφου

Σε αργία και αναστολή καθηκόντων ο Δήμαρχος Σερίφου  Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, πριν από ένα χρόνο ...


Σε αργία και αναστολή καθηκόντων ο Δήμαρχος Σερίφου 


Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, πριν από ένα χρόνο είχε επιβάλλει, στον Δήμαρχο Σερίφου, την ποινή της Αργίας (15) δεκαπέντε ημερών για το πειθαρχικό παράπτωμα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος από βαρεία αμέλεια για τις εισπράξεις των εισιτηρίων του Δημοτικού Λεωφορείου.
Ο Δήμαρχος Σερίφου, με αίτησή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζήτησε να ανασταλεί και να μην εκτελεσθεί η απόφαση αυτή.
Η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέτασε και απέρριψε την αίτηση του Δημάρχου ο οποίος τέθηκε σε αργία και αναστολή των καθηκόντων του. Ήδη καθήκοντα Δημάρχου ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Γεροντάρης Μανώλης για όσο διάστημα θα βρίσκεται σε αναστολή καθηκόντων ο Δήμαρχος Αντώνης Αντωνάκης.
Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 όταν ο Δήμος προσέλαβε δύο οδηγούς για το Δημοτικό Λεωφορείο οι οποίοι δούλεψαν για δύο μήνες περίπου και οι εισπράξεις από τα εισιτήρια για το διάστημα αυτό δεν εμφανιζόταν πουθενά. Σε σχετική ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν απάντησε αλλά αναζητούσε εν κρυπτώ μεθόδευση για να «κουκουλώσει» την υπόθεση εμπλέκοντας και τους οδηγούς. Μετά την άρνηση του Δημάρχου να απαντήσει η Λαϊκή Συσπείρωση παρέπεμψε το θέμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και από εκεί στον εισαγγελέα, ο οποίος μετά την κατάθεση του Δημάρχου παρέπεμψε τους οδηγούς σε δίκη για υπεξαίρεση, οι οποίοι πρόσφατα αθωώθηκαν από το πλημμελειοδικείο Μήλου.

Related

Τοπικά νέα 3056580003104987953

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Ακολουθησε μας

Serifos Island Greece

Παραδημοτικα ...

Ο καιρος στη Σεριφο τωρα

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=80

https://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_serifou

https://diavgeia.gov.gr/f/limenikotameiosyroy

Σεριφος Χρησιμα Τηλεφωνα

Προτεινομενη αναρτηση

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο σύγχρονο Ελαιοτριβείο στη Σέριφο

Εγκαινιάσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο νησί μας. Το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο της Σ...

item