Τοποθέτηση της Λαικής Συσπείρωσης για εσωτερικό κανονισμό

Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Η ψήφιση νέων Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας στους Δήμους επιβάλλεται από τον «ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ». Αν...

Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
 Η ψήφιση νέων Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας στους Δήμους επιβάλλεται από τον «ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ». Αναδιαρθρώνουν τις υπηρεσίες, διατάσσουν και αυξομειώνουν το προσωπικό των Δήμων με βάσει τις προτεραιότητες που θέτει ο «ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ» για να επιβληθεί η κυβερνητική- ευρωενωσιακή πολιτική.

 Η κυβέρνηση για να «διευκολύνει» το πέρασμα της πολιτικής της στους Δήμους κατάρτισε, μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης 10 πρότυπους Οργανισμούς με βάσει το πληθυσμιακό μέγεθος και τον τύπο των Δήμων. Πρόκειται δηλαδή για Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας «κονσερβοποιημένους» από την κυβέρνηση για να ψηφισθούν από τα Δημοτικά Συμβούλια. 

 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Για το προσωπικό των Δήμων επιδιώκεται η μείωση του μόνιμου προσωπικού και η σταδιακή του αντικατάσταση του με ευέλικτους συμβασιούχους, με περιορισμένα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Related

Ροή ειδήσεων 1164956381412229169

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Ακολουθησε μας

Serifos Island Greece

Παραδημοτικα ...

Ο καιρος στη Σεριφο τωρα

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=80

https://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_serifou

https://diavgeia.gov.gr/f/limenikotameiosyroy

Σεριφος Χρησιμα Τηλεφωνα

Προτεινομενη αναρτηση

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο σύγχρονο Ελαιοτριβείο στη Σέριφο

Εγκαινιάσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο νησί μας. Το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο της Σ...

item