Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών του 2006

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες, Η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Σερίφου χαιρετίζει όλους τους Σερφιώτες και τις Σερφιώτισες, ανεξάρτητα ...

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες,

Η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Σερίφου χαιρετίζει όλους τους Σερφιώτες και τις Σερφιώτισες, ανεξάρτητα από την προτίμησή σας στην κάλπη. Θεωρούμε ότι τα προβλήματα ειναι κοινά, εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλιστα ορισμένα από αυτά είναι αρκετά οξυμμένα.
Η παράταξή μας πιστεύει ότι ο αγώνας για την προβολή και διεκδίκησή τους επιβάλλεται να ξεκινήσει άμεσα.
Ορισμένοι θέλοντας να αποφύγουν να πάρουν θέση απέναντι στα προβλήματα βιάστηκαν να μας κατηγορήσουν ότι προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε προεκλογικά προκαλώντας συζήτηση γύρω από αυτά  τα προβλήματα.
Εμείς όμως επανερχόμαστε  μετά τις Δημοτικές εκλογές και  επαναφέρουμε στην επικαιρότητα τα προβλήματα που θεωρούμε καθοριστικής σημασίας για το νησί.
1     Η γη και οι παραλίες από δημόσια περιουσία έχουν γίνει εμπόρευμα και έχει αρχίσει η καταπάτησή τους από μεγάλα συμφέροντα.
2     Η απελευθέρωση της ναυτιλίας δημιούργησε και δημιουργεί προβλήματα στην ασφαλή και οικονομική μετακίνηση των κατοίκων.
3     Υπάρχουν σχέδια για εγκατάσταση γιγαντιαίου αιολικού πάρκου με άγνωστες και απρόβλεπτες συνέπειες.
4     Τα προβλήματα της υγείας, της εκπαίδευσης, καθώς και η διαχείριση των υδάτων είναι υπαρκτά και οξύνονται.
5     Η λειτουργία των ιχθυοτροφείων δημιουργεί ανεπανόρθωτη καταστροφή.
6     Τα προβλήματα του οδικού δικτύου παραμένουν.   
7     Η ερημοποίηση και η οικολογική καταστροφή περιοχών της Σερίφου συνεχίζεται.
Για την παράταξή μας τα προβλήματα αυτά αλλά και τα μικρότερης σημασίας για το νησί πρέπει να γίνουν αντικείμενο συζήτησης με όλους τους Δημότες και να υπάρξει πρόγραμμα δράσης από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε να δημοσιοποιηθούν και να πάρουν θέση οι βουλευτές του Νομού, ο Νομάρχης, ο Περιφερειάρχης, τα πολιτικά κόμματα και η κυβέρνηση,διότι αρκετά από αυτά λόγω της σοβαρότητάς τους απαιτούν να ξεφύγουν από τα στενά όρια του νησιού και να αναζητηθούν λύσεις με νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης.
Δεσμευόμαστε λοιπόν με την μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια να ενημερώνουμε το λαό της Σερίφου και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την προβολή και επίλυση  των προβλημάτων που απασχολούν την Σέριφο, μικρά και μεγάλα.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές δυνάμωσαν το συνδυασμό μας, ο οποίος θα εκπροσωπείται πλέον στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.                                                                                               
                                                                                                                               ΣΕΡΙΦΟΣ 25/10/06


Related

Ροή ειδήσεων 7487616919540811807

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Ακολουθησε μας

Serifos Island Greece

Παραδημοτικα ...

Ο καιρος στη Σεριφο τωρα

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=80

https://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_serifou

https://diavgeia.gov.gr/f/limenikotameiosyroy

Σεριφος Χρησιμα Τηλεφωνα

Προτεινομενη αναρτηση

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο σύγχρονο Ελαιοτριβείο στη Σέριφο

Εγκαινιάσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο νησί μας. Το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο της Σ...

item