Μαζική και ουσιαστική η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σερίφου

Με επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων μελών του, πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμ...



Με επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων μελών του, πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σερίφου, σήμερα Κυριακή 9-10-2017 στο Μπαλκόνι του Αγρέλη στη Χώρα.
Στην αρχή της Συνέλευσης παρουσιάστηκαν, από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αλέκο Λιβάνιο και την πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Κυκλάδων Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς και οι οικονομικές καταστάσεις των ετών 2014,2015,2016. Τα παρευρισκόμενα μέλη, ομόφωνα ενέκριναν τα Διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα επικύρωσαν τις πράξεις του Διοικητικού Συμβουλίου και απάλλαξαν τα μέλη του από κάθε ευθύνη.
Ακολούθησε η τροποποίηση του καταστατικού το οποίο προσαρμόστηκε στο Νόμο 4384/2016.
Στη συνέχεια τα μέλη του Συνεταιρισμού ενημερώθηκαν:
1. Για την πορεία του έργου ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΟΥ το οποίο έχει μπεί στη 2η φάση της υλοποίησής του, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.
2. Για τη προϋποθέσεις δημιουργίας-σύστασης ομάδων παραγωγών.
3. Για την πιστοποίηση και προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων.
4. Για το Σφαγείο και την σπουδαιότητα της αποπεράτωσή του. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία της Δημοτικής Αρχής η οποία αν και είχε προσκληθεί να ενημερώσει για το σφαγείο κανείς από την πλειοψηφία του δημοτικού Συμβουλίου δεν παρευρέθηκε.
5. Ενημέρωση, για το λάθος τρόπο διαχείρισης του φράγματος από την πλευρά του Δήμου. Όπως τονίστηκε εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού ξοδεύτηκαν από τα αποθέματα του φράγματος χωρίς κανείς να γνωρίζει που «διοχετέυτηκαν».
6. Τέλος αναφέρθηκε η ανάγκη ύπαρξης τυροκομείου και χαιρετίστηκε η προσπάθεια που καταβάλλεται από μικρούς ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους για το στήσιμο μικρών ελαιοτριβείων στο νησί.
Στην Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν: Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, η εκπρόσωπος του Συνδέσμου Σεριφίων Φλώρα Πεφάνη και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που αποτελούν τη μειοψηφία στο Δήμο.
Εκ μέρους της αντιπολίτευσης του Δήμου και της Λαϊκής Συσπείρωσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντωνάκης Κώστας και Χρυσολωράς Θοδωρής αφού ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τη Διοίκηση του συνεταιρισμού για τη δράση και την προσφορά τους στο νησί, τόνισαν τον ρόλο του Συνεταιρισμού σε μια μικρή κοινωνία όπως της Σερίφου, δεδομένου ότι εκπροσωπούν ένα από τα πιο παραγωγικά τμήματα της κοινωνίας του νησιού.

Related

ΣΕΡΦΙΩΤΙΚΑ 1105406482794708203

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Ακολουθησε μας

Serifos Island Greece

Παραδημοτικα ...

Ο καιρος στη Σεριφο τωρα

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=80

https://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_serifou

https://diavgeia.gov.gr/f/limenikotameiosyroy

Σεριφος Χρησιμα Τηλεφωνα

Προτεινομενη αναρτηση

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο σύγχρονο Ελαιοτριβείο στη Σέριφο

Εγκαινιάσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο νησί μας. Το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο της Σ...

item