Μεγάλη η Συμμετοχή στην εκδήλωση του Συνεταιρισμού στο νησί. Απούσα ξανά η Δημοτική Αρχή.

Με μεγάλη συμμετοχή, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία,  πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών αλλά και νέων Αγροτών...










Με μεγάλη συμμετοχή, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία,  πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών αλλά και νέων Αγροτών σε εκδήλωση που οργάνωσε ο τοπικός Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Σερίφου την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα στο ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΓΡΕΛΗ.
Ιδιαίτερο παρών έδωσαν  οι νέοι Αγρότες και Μελισσοκόμοι του νησιού.   
Για την Ελαιοκαλιέργεια μίλησε η γεωπόνος κυρία Λαμπρινή Τασούλα η οποία αναφέρθηκε στα καθήκοντα των Ελαιοπαραγωγών, στις καλλιεργητικές φροντίδες, την Λίπανση, την Άρδευση, την Φυτοπροστασία, την Δακοπροστασία, το Κλάδεμα, την κομποστοποίηση, την συγκομιδή, την Αποθήκευση του ελαιολάδου, τους κανόνες Υγιεινής κ.λ.π. 
Για τις δυνατότητες των Νέων Αγροτών στα ασφυκτικά πλαίσια των προγραμμάτων της Ε.Ε. (2014-2020), μίλησε ο γεωπόνος κύριος Παπάς Ευάγγελος   ο οποίος αναφέρθηκε στους όρους, τις προϋποθέσεις και το ύψος της επιδότησης χρηματοδότησης.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την αποπεράτωση του Σφαγείου και την ανάγκη κτηνίατρου. 
Για άλλη μια φορά καταγγέλθηκε η απουσία της Δημοτικής Αρχής από μια εκδήλωση των ανθρώπων που ασχολούνται με τον Πρωτογενή τομέα στο νησί.   
Στην ενημέρωση παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μουστάκας Γιάννης και Χρυσολωράς Θοδωρής.

Related

Τοπικά νέα 3107569728892490049

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Ακολουθησε μας

Serifos Island Greece

Παραδημοτικα ...

Ο καιρος στη Σεριφο τωρα

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=80

https://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_serifou

https://diavgeia.gov.gr/f/limenikotameiosyroy

Σεριφος Χρησιμα Τηλεφωνα

Προτεινομενη αναρτηση

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο σύγχρονο Ελαιοτριβείο στη Σέριφο

Εγκαινιάσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο νησί μας. Το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο της Σ...

item