Αδίστακτοι μέχρι τέλους

  ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ        Αδίστακτοι μέχρι τέλους,   αποδεικνύονται Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι του νησιού, προκειμένου να τ...



 ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
       Αδίστακτοι μέχρι τέλους,  αποδεικνύονται Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι του νησιού, προκειμένου να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες «εκκρεμότητες».
Λίγο πριν από τις Δημοτικές εκλογές ( Σάββατο 9-3-2019) έφεραν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησαν να αποφασίσει, την έναρξη των διαδικασιών, για την παραχώρηση της διαχείρισης του νέου καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο Λιβάδι σε Ιδιώτη.
Υπενθυμίζουμε ότι το νέο καταφύγιο τουριστικών σκαφών, έχει κατασκευασθεί από το υπουργείο Τουρισμού και έχει γίνει η Διοικητική παραλαβή από τον Σεπτέμβριο του 2016, με Διαχειριστή και Συντηρητή το Δήμο Σερίφου.
Η Δημοτική Αρχή Σερίφου αντί να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες για να μπορέσει να λειτουργήσει το καταφύγιο και να υπάρξουν έσοδα για το Δήμο αδιαφόρησε συνειδητά προκειμένου να στρωθεί ο δρόμος για την παραχώρηση σε ιδιωτικά συμφέροντα.
Ήταν δε τόση η βιασύνη τους για να κλείσουν το θέμα που δεν φρόντισαν ούτε τα στοιχειώδη. Όπως αποκάλυψε, κατά τη συζήτηση η Λαϊκή Συσπείρωση, το καταφύγιο δεν διαθέτει, άδεια λειτουργίας, κανονισμό λειτουργίας, παροχή ρεύματος κ.λ.π.
Στην τοποθέτησή της η Λαϊκή Συσπείρωση σημείωσε:
Από τον Σεπτέμβριο του 2016 που έγινε η παράδοση του έργου, δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για την πολιτική που θα ακολουθούσατε στο θέμα που συζητάμε. Αυτή είναι η πολιτική σας η πολιτική των παραχωρήσεων.
Η επίκληση του ΤΑΙΠΕΔ χρησιμοποιείτε σαν «μπαμπούλας» προκειμένου να δικαιολογήσετε την παραχώρηση. Η πολιτική σας είναι κοινή με την πολιτική του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης.
Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως επανειλημμένα έχει διατυπωθεί είναι: Το καταφύγιο να το λειτουργήσει και να το διαχειριστεί ο Δήμος προσλαμβάνοντας το απαραίτητο προσωπικό, αφού πρώτα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες (άδεια λειτουργίας, κανονισμό λειτουργίας κ.λ.π.). 
Τελικά η πρόταση της Δημοτικής Αρχής δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία των παρόντων δημοτικών Συμβούλων διότι, ένας από τους Συμβούλους της πλειοψηφίας τάχθηκε με την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης και ένας ψήφισε παρών.
     Η συζήτηση κατά την διάρκεια του Συμβουλίου ήταν αποκαλυπτική. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η στάση των αντιδημάρχων οι οποίοι με θέρμη ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης του καταφυγίου. Δεδομένου δε ότι και οι δύο αντιδήμαρχοι, έχουν δηλώσει ήδη την συμμετοχή τους σε νέους δημοτικούς συνδυασμούς, αποδεικνύεται με τον πιο καθαρό τρόπο, η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης,  ότι και οι νέοι συνδυασμοί στους οποίους συμμετέχουν οι αντιδήμαρχοι θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα στο νησί.
               



Related

Ροή ειδήσεων 3250264667058637709

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Ακολουθησε μας

Serifos Island Greece

Παραδημοτικα ...

Ο καιρος στη Σεριφο τωρα

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=80

https://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_serifou

https://diavgeia.gov.gr/f/limenikotameiosyroy

Σεριφος Χρησιμα Τηλεφωνα

Προτεινομενη αναρτηση

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο σύγχρονο Ελαιοτριβείο στη Σέριφο

Εγκαινιάσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο νησί μας. Το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο της Σ...

item