Απάντηση της Δ.Α.ΚΙ.Σ στην Δήμαρχο Σερίφου

Στο φύλλο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2010 της εφημερίδας ΣΕΡΙΦΟΣ,δημοσιεύετε μήνυμα  της Δημάρχου Σερίφου κας Συνοδινού,το οποίο διαβάστηκε ...

Στο φύλλο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2010 της εφημερίδας ΣΕΡΙΦΟΣ,δημοσιεύετε μήνυμα  της Δημάρχου Σερίφου κας Συνοδινού,το οποίο διαβάστηκε στην Γ.Σ.του Συνδέσμου Σεριφίων.
Στο μηνυμά της η Δήμαρχος Σερίφου,μεταξύ των άλλων,υποστηρίζει ότι:«ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. στο Δημοτικό Συμβούλιο(υπονοώντας τον εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ,Κώστα Αντωνάκη),μαζί με την αντιπολίτευση και τους δύο  ανεξαρτητοποιημένους Δημοτικούς Συμβούλους,από την παράταξή της,εμπόδισαν την αποτελεσματικότητα του έργου της».
Είναι προφανές ότι η Δήμαρχος Σερίφου με αυτήν της την τοποθέτηση έχει δύο στόχους.Πρώτος στόχος η δημιουργία «βρώμικων» πολιτικών συνειρμών και δεύτερος στόχος είναι να μεταθέσει τις ευθύνες που τις αναλογούν εξ’ολοκλήρου,σε άλλους.
Σχετικά με όσα υποστηρίζει η Δήμαρχος η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΙΦΟΥ έχει να παρατηρήσει και να διευκρινίσει τα εξής:
1.Ο εκλεγμένος με τον συνδυασμό μας δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αντωνάκης δεν έκρυψε ποτέ την πολιτική του τοποθέτηση ,ούτε το «επαιξε ανεξάρτητος»όπως η κ. Συνοδινού για να κοροιδεύει το λαό της Σερίφου.Όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν εκπροσωπεί το Κ.Κ.Ε.στο δημοτικό Συμβούλιο αλλά τον συνδυασμό της Δ.Α.ΚΙ.Σ.στον οποίο εκτος από κομμουνιστές συμμετέχουν και άλλοι ανένταχτοι και συνεργαζόμενοι πατριώτες.
2.Ο συνδυασμός μας πρίν από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές(Αύγουστος 2006) παρουσίασε στην αίθουσα του Δημαρχείου,παρουσία της Δημάρχου και όλων των φορέων του νησιού,με καθαρότητα το προγραμμά του,το οποίο κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από το πρόγραμμα της Δημάρχου και του συνδυασμού της.
3.Ο Συνδυασμός μας ήταν αυτός που ανέδειξε τα μεγάλα θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν το νησί(καταπάτηση δημόσιας περιουσίας-ανεμογεννήτριες κ.λ.π.)την ώρα που η κ.Συνοδινού και ο συνδυασμός της είτε συμβιβαζόταν είτε έκαναν πως δεν έβλεπαν ή δεν άκουγαν..  
4.Ο λαός της Σερίφου εξέλεξε την κ.Συνοδινού στο δημαρχιακό αξίωμα για δύο τετραετίες με μεγάλη πλειοψηφία(60%).Αν η κ. Συνοδινού δεν μπόρεσε να «κουμαντάρει»τον συνδυασμό της και έχασε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο η ευθύνη είναι εξ’ολοκλήρου δικιά της και όχι του συνδυασμού μας.
Ο συνδυασμός μας δεν ευθύνεται ούτε για την κακοδιαχείριση,ούτε για την είσοδο της «διαφθοράς»στον Δήμο(νομιμοποιήσεις αλλοδαπών).
      Ο συνδυασμός μας θα συνεχίσει με καθαρότητα και αταλάντευτα την δράση του με γνώμωνα το συμφέρον του νησιού και των λαικών στρωμάτων που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτό(εργαζόμενοι-συνταξιούχοι-επαγγελματίες κ.λ.π.).
Καλούμε τον λαό της Σερίφου να ενισχύσει τον συνδυασμό μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για να παλαίψει από καλλίτερες θέσεις για τα συμφέροντά του.

Για την Δ.Α.ΚΙ.Σ.
Ο επικεφαλής  Κώστας Αντωνάκης

Δημοτικός Σύμβουλος
19/4/2010

Related

Ροή ειδήσεων 3129024307138721726

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Ακολουθησε μας

Serifos Island Greece

Παραδημοτικα ...

Ο καιρος στη Σεριφο τωρα

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=80

https://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_serifou

https://diavgeia.gov.gr/f/limenikotameiosyroy

Σεριφος Χρησιμα Τηλεφωνα

Προτεινομενη αναρτηση

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο σύγχρονο Ελαιοτριβείο στη Σέριφο

Εγκαινιάσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο νησί μας. Το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο της Σ...

item