Πρώτη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Παναγιά

Από τη Παναγιά, το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θ. Γ. Χρυσολωράς ξεκίνησε την προεκλογική του δραστηριότητα ο Σ...

Από τη Παναγιά, το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θ. Γ. Χρυσολωράς ξεκίνησε την προεκλογική του δραστηριότητα ο Συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Σερίφου.

Η Συγκέντρωση-συζήτηση πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:30 το απόγευμα στο Παλιό καφενείο του Βήτου και πήραν μέρος όλοι οι κάτοικοι του Χωριού.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν προβλήματα σχετικά με την ύδρευση, την αποχέτευση του Χωριού, την κατάσταση των δρόμων, τον ηλεκτροφωτισμό της ιστορικής πλατείας του χωριού, την ανάγκη κατασκευής αγροτικών δρόμων στην ευρύτερη περιοχή, την ανάγκη κατασκευής φράγματος στα διποτάματα για την αξιοποίηση του νερού για πότισμα, την αξιοποίηση και διαφύλαξη του Δημοτικού Σχολείου του Χωριού κ.λπ.

Related

Τοπικά νέα 7549429355375049358

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Ακολουθησε μας

Serifos Island Greece

Παραδημοτικα ...

Ο καιρος στη Σεριφο τωρα

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=80

https://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_serifou

https://diavgeia.gov.gr/f/limenikotameiosyroy

Σεριφος Χρησιμα Τηλεφωνα

Προτεινομενη αναρτηση

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο σύγχρονο Ελαιοτριβείο στη Σέριφο

Εγκαινιάσθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο στο νησί μας. Το πρώτο σύγχρονο ελαιοτριβείο της Σ...

item